Lampaat ovat saapuneet Vanhankylänniemeen

Lähde: Ajankohtaista

24.06.2019

Stålhanenraitin kupeeseen rakennettuun aitaukseen on saatu asukeiksi 16 suomenlammas- ja kainuunharmaapässiä, jotka asustavat kesällä lammasaitauksessa ennallistamassa maisemaa. Lauman kokoonpanoa saatetaan vaihdella kesän aikana.

Hankkeen ovat tehneet yhteistyössä Lammaskallion tila, Järvenpään kaupunki sekä Metsähallitus. Kiitämme myös maanomistajia, jotka ovat ystävällisesti luovuttaneet joutomaansa laidunnukseen.

Raitin varrelle tulee tällä viikolla kylttejä, joissa kerrotaan laidunnuksesta sekä mainitaan yhteystiedot, joista voi kysyä tarvittaessa lisää. Laidunta ympäröi sähköaita. Sähköaidan ja raitin välissä on lisäksi verkkoaita.

LAMPAITA EI SAA SYÖTTÄÄ ERIKSEEN. Jätetään ruokkiminen lammasfarmarin vastuulle.

Lampaat

Takaisin

Suositut kortit

Ilmianna Järvenpää-teko!Viestintä ja markkinointi/Communication and Marketing
Kehitä tai ilmianna niin pieni kuin isompikin järvenpääteko! 

#järvenpääteko -kilpailussa etsitään mitä erilaisempia kotiseuturakkaustekoja. Kilpailuun voi osallistua joko yksin tai porukalla, vanhalla tai aivan uudella toteutuksella. Palkintona voittajalle on luvassa kuumailmapallolento kahdelle Rantapuistosta. ¨

Kukapa ei haluaisi kuumailmapallolennolle, joten käy inspiroitumassa ja ilmoittautumassa skabaan osoitteessa: www.jarvenpaani.fi/kilpailu

Kilpailuun voi ilmoittautua 31.7.2019 asti.

Järvenpää-tekoja etsitään osana Järvenpään brändiuudistusta. 

Ole mukana matkalla!
Vaikuta Järvenpään yleiskaavaan toukokuun loppuun mennessä!Asuminen,rakentaminen ja kaavoitus
Järvenpään yleiskaava 2040 on nyt nähtävillä. Palautetta ja kommentteja voi antaa 24.4.–24.4.2019 välisenä aikana eri tavoin. Yleiskaavan asiakirjat ja valmistelumateriaalit sekä yleisötilaisuuksien aikataulut löytyvät verkkosivuiltamme: www.jarvenpaa.fi/yleiskaava2040. Yleiskaavaratkaisun ensimmäinen esittely- ja yleisötilaisuus pidetään Seutulantalolla (Seutulantie 12) torstaina 25.4. klo 17.30–19.

Kirjallinen palaute: tekninen.palvelu(at)jarvenpaa.fi. 

Palaute kartalle kohdistettuna osoitteessa: https://app.maptionnaire.com/fi/6024/
Tervetuloa MunJäkeen!
MunJäken avulla voit helposti ja nopeasti vaikuttaa kaupungin kehittämiseen. Saat myös tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.  Tervetuloa järvenpääläisten omaan mobiiliyhteisöön!
Mitkä näistä kuvastavat sinua?
Voit valita vaihtoehdoista yhden tai useamman.